Canım Arkadaşım








Üzerinde her çeşit teknik ve rengi bulabileceğiniz değişik bir kart oldu :-) Öncelikle fon kartonumu Cuttlebug makinasının kabartma abaratını kullanarak resimde gördüğünüz baklava desenli hale getirdim.
Farklı desenlerde kağıtlarımı şekilli delgeç ve şekilli makaslarla kestim. Lastik baskı kız arkadaşı figürünü mavi stampa ile kağıda bastıktan sonra Copic benzeri kalemlerle renklendirdim. Kısa sürede kendim için bir Copic seti oluşturacağım ;-)
Kelebeğimi ise kağıt kıvırma sanatı (quilling) kullanarak yatım. Bu iş çok zevkli ve yapacağınız her şey sizin hayal gücünüze kalmış. Önümüzdeki hafta quilling aparatını http://www.yapyapistir.com/ dan satın alabilirsiniz.
Kartımın çiçek süsünüde yine kendim hazırladım ve ortasınada bir düğme yapıştırdım.
İşte kartımız hazır...

6 yorum:

Butikpartim dedi ki...

Çok hoş ellerinize sağlık.Scrapbooking ve quilling çalışmalarını seviyorum.Siteniz de çok hoşmuş..

Adsız dedi ki...

Çok teşekkürler

sesiber dedi ki...

Çalışmalarınız çok güzel. Cuttlebug kullanan birine rastladığıma çok sevindim. Bir zamanlar polimer kil için kullanılabilir mi diye düşünüp, alıp almamakta kararsız kalmıştım.
Cuttlebug etiketine verdiğiniz link çalışmıyor.
Sevgiler, iyi çalışmalar.

www.yapyapistir.com dedi ki...

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kabartma kalıpları deneyebilirsiniz belki makinaya gerek kalmadan. Cuttlebug makinası linki www.yapyapistir.com ' daki cuttlebug makinasına yönlendiriyordu siteden cuttlebug yazarakda bulabilirsiniz.
Sevgiler
Esra

Adsız dedi ki...

bırsey ögrenmek ıstoyorum bu makınenın ıcıne yerlestırmeden de aynı sekıllerı kalıplarla vermek mumkunmu makıneye aıt kalıpları kullanarak makınesız ıslem yapabılrmıyız

www.yapyapistir.com dedi ki...

Merhaba, maalesef makinasız bu işlemi yapmanız imkansız. Çünkü makinanın uyguladığı basınç sayesinde kabartma ve kesme işlemleri yapılabiliyor. Kabartma kalıplarını makina kullanmadan ancak kil, ya da hamurda kullanabilirsiniz o da üstüne elinizle baskı uygulayarak hamura desenin çıkmasını sağlayabilirsiniz.
Sevgiler

Yorum Gönder